L’Hospital de l’Esperit Sant desprograma totes les visites no urgents i la majoria de les cirurgies no oncològiques

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant ha reorganitzat la seva activitat assistencial per tal de poder garantir l’atenció sanitària a la població que més la necessita en el context actual de pandèmia de Coronavirus SARS-Cov-2. Les mesures adoptades, que entraran en funcionament a partir de dilluns 16 de març, són les següents:

– Desprogramació de tota l’activitat de Consultes Externes (inclòs Servei de Maxil·lofacial), Hospital de Dia, Gabinets, Diagnòstic per la Imatge, Laboratori i Centre Dental, sempre que no estigui vinculada a tractaments i diagnòstics oncològics o d’urgència clínica.

– Desprogramació de l’activitat de Fisioteràpia ambulatòria (inclosa la Unitat d’Accidents).

– Desprogramació de les intervencions quirúrgiques que no estan vinculades a processos oncològics.

L’Hospital, per altra banda, està contactant telefònicament amb tots els pacients a qui s’ha anul·lat una visita, prova o intervenció, demanant-los que no acudeixin al centre i informant-los que properament rebran un nou dia i hora per a la cita. Aquells pacients amb visites vinculades a tractaments i diagnòstics oncològics o d’urgència clínica i a tractaments al Servei de Farmàcia han d’acudir al centre amb normalitat.

Els professionals es posaran en contacte amb aquells pacients a qui es pugui realitzar la visita per via telefònica o telemàtica. Per aquest motiu, es prega a tots els pacients afectats per la desprogramació que estiguin atents al seu telèfon mòbil.

L’Hospital també ha limitat les visites a un únic acompanyant per pacient, excepte en una àrea restringida, on l’entrada està totalment desautoritzada als familiars.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure