L’Esperit Sant recupera les urgències ginecològiques les 24 hores

L’Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet torna a atendre les urgències ginecològiques durant les 24 hores. Ara, aquestes visites urgents es fan, igual que les de traumatologia i cirurgia, en el Soterrani 1 de l’Hospital, per a poder destinar els espais del servei d’urgències a atendre únicament pacients afectats pel coronavirus.

Les pacients que necessitin una visita urgent de ginecologia “han de passar abans, com és habitual, per admissions d’urgències”, expliquen des del centre hospitalari.

Derivats a Sant Joan de Déu

Dijous passat 26 de març, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant va deixar d’atendre parts i urgències ginecològiques. Així, les pacients que tinguessin previst donar a llum o que hagin requerit d’una visita urgent de ginecologia o obstetrícia han estat derivades a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues des del dia 26.

Aquest canvi es va emmarcar en la voluntat del Servei Català de la Salut de concentrar els parts preferentment en centres on no s’atenen malalts de Covid-19. D’una banda, es busca preservar la salut de les dones que hagin de donar a llum durant la pandèmia i, per un altre, alliberar recursos als diferents hospitals per a destinar-los al tractament de pacients amb coronavirus.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure