L’Esperit Sant obté el 3r lloc en els premis TOP 20 per l’àrea de múscul-esquelètic

La FHES ha estat seleccionada entre els 8 millors centres de l’Estat espanyol en aquest àmbit, en base a resultats d’eficiència, qualitat, pràctica clínica o gestió

La FHES ha rebut el premi Hospitals TOP 20 al tercer millor centre nacional en l’àmbit de múscul-esquelètic en la nova edició d’aquests prestigiosos guardons, als quals optaven 140 hospitals de tot l’Estat. En la categoria en què es presentava la FHES, hi participaven 55 centres i la Fundació hi ha obtingut un destacat percentil 5, que és el valor que representa el centre en una escala de 1 a 100. Com a finalista, la Fundació havia estat seleccionada entre els 8 millors hospitals de l’Estat espanyol, en base a resultats d’eficiència, qualitat, pràctica clínica o gestió.

Els premis TOP 20 es van lliurar dimecres 24 d’octubre en una gala que va tenir lloc a Madrid. El cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, el Dr. José Aragón, va recollir el guardó acompanyat del Cap de Documentació, el Sr. Víctor Armenta.

El programa Hospitals TOP 20, que organitza la companyia de serveis d’informació IASIST, publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals de l’Estat. L’objectiu és d’identificar els patrons de bona pràctica i reconèixer la tasca d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació. Per a cadascuna de les 9 àrees assistencials que es premien, s’avaluen els resultats en 35 processos assistencials específics amb la inclusió de més de 120 indicadors. Les àrees que es reconeixen són hospital global, cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, múscul-esquelètic, ronyó i vies urinàries, dona i pacient crònic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM