L’Escola Pia ho acaba ràpid (8-4)

19/12/2013 – El Ràpid Santa Coloma perd a Sabadell per un contundent resultat el partit corresponent a la jornada 13 que s’havia ajornat.

La mescla de joventut i experiència i el gran bloc que ha format aquest any l’Escola Pia feien difícil pensar en una possible victòria del Ràpid. Els colomencs van competir bastant bé durant els primers 20 minuts, però a la represa l’allau ofensiva local va sentenciar el xoc.

Només començar, al primer minut de joc, Josep Font començaria a oferir mostres del seu recital particular amb el primer gol del duel.

Sense temps per reaccionar, el Ràpid va veure com el propi Font feia el segon aprofitant una passada de Santi (2’) i servia en safata el tercer a Pol (5’).

Els colomencs van poder reaccionar abans del descans amb el 3 a 1 (18’) i es van arribar a posar a tan sols un gol d’empatar a l’inici de la segona part (22’).

Els pupils d’Alberto Adamuz, però, es van queda amb la mel als llavis, ja que Llorenç Tarrés va combinar amb Josep Font per fer el quart de l’Escola Pia (23’).

Al 26’, Font completava el seu triplet anotant el 5 a 2 i fent el seu gol número 21 del curs, però el Ràpid seria capaç d’escurçar distàncies i a falta de 10 minuts entrava de nou en la lluita pel triomf fent el 5 a 4.

Els gols de Randy, Nai, Cuco i Fran no van permetre als colomencs lluitar pel triomf, ja que l’Escola Pia resoldria el matx en els darrers minuts.

Santi (31’), Marc Pagès (37’) i Sergi Ruiz (40’) completarien la golejada sabadellenca i deixarien sense premi a un Ràpid que va lluitar fins al final.

Amb aquesta derrota, els colomencs segueixen en posicions de descens, penúltims amb 9 punts i aquest dissabte jugaran a la pista del Manresa l’últim partit abans del Nadal (18h).