Les plantilles de les escoles bressol demanen equiparació salarial

A finals de mes hi ha una reunió important a l’Ajuntament per abordar la situació salarial de les 8 escoles bressol de la ciutat

El col·lectiu d’educadores de les 8 escoles bressol gestionades per Bressolgramenet, l’ens que coordina les Escoles Bressol Municipals de Santa Coloma, fa mesos que demanen que s’activi una equiparació salarial entre tots els centres.

Després de 18 mesos de gestió de Bressolgramenet, les plantilles dels centres demanen accelerar el màxim possible el procés per equiparar els salaris de les educadores. En alguns casos, hi ha diferències que superen el 30% entre diferents centres, segons relata el comitè d’empresa i les treballadores.

El comitè transmet també que Bressolgramenet s’ha compromès a iniciar el procés per arribar a l’equiparació salarial i de funcions de tots i totes les treballadores de les 8 escoles bressol. S’ha d’efectuar un estudi que permeti començar les negociacions i establir un calendari d’implementació. A finals d’abril hi ha una reunió a l’Ajuntament. S’espera poder sortir de la mateixa amb una proposta concreta.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure