Les obres de l’escola Serra de Marina, aturades

03/04/13. Les obres de construcció de la segona línia de l’escola Serra de Marina estan aturades des de gener, la qual cosa impedirà que pugui estar enllestida per la tardor d’aquest any, tal i com s’havia previst.

03/04/13. La segona línia de l’escola Serra de Marina no estarà enllestida per l’octubre, tal i com s’havia previst el juliol de l’any passat, quan es van iniciar les obres. Els treballs d’ampliació del centre educatiu, que depenen de la Generalitat de Catalunya, estan aturats des de principis de gener i hores d’ara es desconeix quan es podrien reiniciar.

Segons el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Santa Coloma, Diego Arroyo, demà hi ha convocada una reunió amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat on, en teoria, s’hauria d’explicar quan es reiniciarien les obres, que definitivament no estaran finalitzades per l’inici de curs. “Hi havia el compromís que es pogués accelerar l’acabament de les obres per tal que estiguessin enllestides al setembre, però arrosseguen un endarreriment que el farà impossible”, explica Arroyo.

Tot indica que els problemes de liquiditat estarien al darrera d’aquest endarreriment i que no seria l’únic centre escolar que pateix retards per culpa dels diners. Tot i la insistència d’aquest diari, el departament d’Ensenyament no va donar el seu punt de vista.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure