https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Les obres de les pistes d’atletisme s’iniciaran a la tardor - Diari de Santa Coloma
 

Les obres de les pistes d’atletisme s’iniciaran a la tardor

15/07/13. A final de juliol es coneixerà l’empresa que es farà càrrec de la construcció d’aquesta infraestructura esportiva. L’inici d’obres s’estima per al mes d’octubre, més un any després del previst.

15/07/13. Les obres de les pistes d’atletisme reglamentàries tindran empresa adjudicatària a final de mes. Hores d’ara, els Serveis Territorials de l’Ajuntament estan valorant les ofertes presentades per fer-se càrrec d’aquesta infraestructura esportiva. En total, s’han presentat 34 empreses, entre elles, les més importants del sector. Aquesta tendència, segons el regidor d’Urbanisme, Jordi Mas (PSC) no és nova i l’atribueix a la crisi econòmica, que fa augmentar l’interès de les constructores per les poques obres que s’inicien a l’actualitat. Això, també ajusta molt –i a la baixa- el preu dels projectes urbanístics.

La construcció de les pistes d’atletisme de 400 metres de corda està previst que comencin al mes d’octubre, més d’un any després del previst inicialment. Les instal·lacions, situades al parc de Can Zam, es construiran sobre un solar d’uns 18.000 m² i inclouran, a més de les pistes de 400 metres de corda, grades per a 500 persones i un edifici amb diversos serveis, com ara vestidors, magatzems i farmàcia. El cost de la infraestructura, que culminarà amb una de les velles reivindicacions dels atletes de la ciutat, està al voltant del 3 milions d’euros.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure