Les noies al poder

06/07/2016 – L’Arrabal Calaf Gramenet es prepara per iniciar una temporada de transició per crear un primer equip femení.

A principis d’any la situació de la directiva del CD Arrabal Calaf Gramenet no era la millor. Manuel Vázquez, president del club, Francisco Jiménez, vicepresident, i el tresorer Cándido Aragón s’havien quedat sols ‘davant el perill’. Entre els tres gestionaven un club que demanava un cop de mà extern a crits.

Per aquest motiu, des de fa uns tres mesos, cinc cares noves s’han incorporat a la directiva de l’entitat. Susana Castaño, Francisco Carrasco, Pedro Espejo, Miguel Chincholla i Francisco Javier Rodríguez aterren a l’Arrabal amb la missió de sumar esforços i ajudar ‘des de dins’.

Sens dubte, aquesta ampliació de la junta serà beneficiosa per consolidar un dels projectes més atractius que el club té entre mans. Després de tancar una temporada on s’han assolit dos ascensos a les màximes categories femenines Aleví-Benjamí i Infantil-Aleví, l’Arrabal té molt clar que cal seguir apostant amb força pel futbol de noies.

“Treballarem per aconseguir que les nenes no pateixin i continuïn gaudint. Al final, les noies no busquen tanta competició com els equips masculins. Es guien més per les amistats i per la diversió”, prometia Susana Castaño, directiva responsable de l’àrea de futbol femení del club colomenc.

Amb una base “cent per cent de la ciutat”, l’Arrabal Calaf espera poder competir contra “grans rivals que poden escollir les seves jugadores”. I és que, el pròxim curs, clubs com el FC Barcelona o l’Espanyol desfilaran per Can Zam per enfrontar-se a l’Aleví-Benjamí i a l’Infantil-Aleví de la formació vermella-i-blava.

Rondes de captació

En un intent per donar a conèixer com s’està treballant el futbol femení dins de l’entitat, l’Arrabal està “visitant les escoles de la ciutat per presentar el seu projecte”. “L’únic objectiu que tenim és que les jugadores que vinguin amb nosaltres gaudeixin de la màxima categoria i no acabin l’any volent deixar el futbol”, assegurava Susana Castaño.

En principi, el curs vinent l’Arrabal Calaf sortirà a competir amb sis equips femenins, cobrint totes les categories de base. Això serà possible gràcies a la fidelitat que moltes jugadores de formació han mostrat al club quan entitats com l’Espanyol, el Sant Gabriel o el Seagull les han volgut fitxar.

De cara a la pròxima temporada, el més important per la directiva és poder mantenir les categories guanyades aquest any i treballar a un gran nivell amb els dos juvenils per tal de començar a construir la plantilla amateur de noies.

“L’estiu del 2017 crearem un primer equip femení. La pròxima temporada treballarem amb els dos juvenils i contactarem amb jugadores sènior perquè tornin al club. Volem que totes les noies de Santa Coloma puguin tenir un lloc on fer esport”, remarcava Susana Castaño. A l’Arrabal ho tenen clar: volen igualtat d’oportunitats.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM