L’Assemblea de socis, el 26 de juliol

11/07/2012 – Els aficionats i socis de la Gramenet que feia temps que demanaven explicacions sobre l'estat de l'entitat finalment podran tenir-les, el proper dia 26 de juliol

La junta actual ha disposat que el proper dia 26 de juliol es dugui a terme l'Assemblea Ordinària de socis de la UDA Gramenet. L'acte es durà a terme a la sala número nou del Cinemacity, a Santa Coloma. Els socis estan convocats a las 18.00 en primera convocatòria i mitja hora més tard, a les 18.30, en segona convocatòria. En la reunió s'espera que es repassi la situació actual de l'entitat, l'estat de l'economia i la viabilitat futura de la Grama con a entitat esportiva. Tot i que molts dels aficionats veuen l'anunci amb optimisme, la majoria són alhora escèptics, ja que no saben ben bé què s'hi trobaran a l'Assemblea. També ha sorprès el dia (dijous) i l'hora en què s'ha fet la convocatòria, ja que es considera una data poc encertada en la qual, segurament, hi faltaran molts socis que no hi podran anar per problemes d'agenda. 

 

D'altra banda, corre el rumor de que l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet estaria pensant d'impedir al club que segueixi gestionant Can Peixauet. En qualsevol cas, la notícia no és encara un fet, malgrat que tots els indicis apunten a que podria ser una realitat en un termini de temps molt curt. A més, la Grama ha estat un dels únics tres equips del grup català de Tercera Divisió que ha decidit no apuntar-se a la propera Copa Catalunya, juntament amb el Gavà i el Masnou. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure