https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
L'aparador comercial es trasllada a la xarxa - Diari de Santa Coloma
 

L’aparador comercial es trasllada a la xarxa

06/02/13. L'entitat Fondo Comerç ha engegat la iniciativa Botig@ 2.0, una acció per conscienciar els associats de la importància de fer servir les xarxes socials per promocionar els seus negocis. Les primeres accions de la campanya ja han estat posades en marxa i es poden veure a través de la xarxes socials. Es tracta d'un vídeo de promoció de les botigues dels associats i la seva difusió a través de YouTube, Facebook i Twitter. Els socis  també disposen d'una mini site al portal web de l'entitat per donar a conèixer els productes i serveis que ofereixen.

06/02/13. L’Associació de Comerciants i Professionals de Fondo Comerç de Santa Coloma de Gramenet han presentat aquest matí, una nova iniciativa de promoció comercial que pretén animar als associats a utilitzar les noves tecnologies com a eina de promoció dels seus establiments.

 

La Presidenta de Fondo Comerç, Mª Teresa Castellví, ha explicat que la campanya neix de la necessitat d’adequar-se als temps que vivim i a través de les noves tecnologies per promocionar els establiments. En aquest aspecte, ha explicat que la filmació dels vídeos que s’estan realitzant als diferents establiments es penjarà els propers dies a les plataformes digitals per fer-ne difusió. Per Castellví, és important que els associats entenguin aquets nou format de difusió i promoció dels seus establiments ja que a més de ser totalment gratuït contribueix a promocionar els seus negocis.

 

A la presentacióhi ha assistit també la Francisca Gonzalez, associada a l’entitat i bona usuària de les noves tecnologies. “Jo tinc una botiga de matalassos i a traves del vídeo que han gravat i el meu facebook, aconsegueixo una bona promoció”. La Francisca ha afegit que es complicat que una persona de més de 50 anys s’aficioni a utilitzar aquets tipus de tecnologies, però “Jo ho vaig provar ara fa quatre anys i ara estic totalment enganxada”.

 

Per la seva banda el primer Tinent d’alcalde i regidor de comerç de Santa Coloma de Gramenet ha fet una ferma defensa del model comercial català i de la ciutat de Santa Coloma. “Apostem des del govern municipal a donar suport a aquestes iniciatives que ajuden a la cohesió social”.  La iniciativa botig@rs 2.0 contempla també la formació als associats de Fondo Comerç oferint cursos d’informàtica i xarxes socials.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure