L’ANC instal·larà 18 paradetes a la ciutat per informar sobre la independència

21/11/13. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Santa Coloma organitza aquest dissabte (10 a 13.30 hores) una campanya de sensibilització sobre el procés sobiranista amb dos objectius: recollir signatures a favor de la independència i donar a conèixer com seria una Catalunya sense Espanya.

21/11/13. Un total de 18 paradetes instal·larà la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana a Santa Coloma el proper dissabte. Es tracta d’una campanya que, per primera vegada, demanarà el vot per la independència simultàniament en diversos llocs de la ciutat. Fondo, Centre i el parc d’Europa seran els punts on es concentraran els stands amb els quals l’ANC vol sensibilitzar sobre el procés sobiranista.

A més de recollir firmes per a la campanya “Un vot per la independència”, la acció pretén informar els colomencs sobre una Catalunya sense Espanya i les implicacions que això podria tenir, tot desmentint o aclarint els rumors que envolten el procés. Per Elvira Ruiz, membre de l’ANC de Santa Coloma, el principal handicap ara mateix és la “desinformació”. “Es repartiran uns díptics per explicar, per exemple, com quedarien les pensions en un estat propi”, diu. Ruiz nega que Santa Coloma sigui menys empàtica cap la independència que altres municipis i insisteix que la clau és sensibilitzar amb informació.

Un grup de batukada recorrerà les paradetes per engrescar els colomencs a participar a la campanya. A més dels membres de l’ANC de Santa Coloma –dissabte es mobilitzaran una cinquantena del centenar que són- també vindran d’altres seccions territorials. El mateix dissabte, s’aprofitarà per gravar la campanya de recollida de firmes en vídeo.

A la tarda, les territorials de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià organitzaran una xerrada sobre independència i immigració a l’Ateneu de Sant Roc (17 hores). A l’acte hi participarà la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell i Saoka Kingolo, coordinador de la sectorial d’Immigració.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure