L’alcaldessa trasllada el seu despatx als districtes

14/03/2017 – Torna el programa ‘L’Alcaldia als barris’ per afavorir la proximitat amb els veïns.

L’alcaldessa Núria Parlon ha presentat les millores i les accions que es posa en marxa aquesta setmana amb motiu de l’inici de la nova etapa del programa ‘L’Alcaldia als barris’, que pretén afavorir la proximitat amb els colomencs i les colomenques, que ja es va posar en marxa al gener del 2011.

Durant sis anys d’experiència, que fou en el seu inici una aposta personal de l’alcladessa per guanyar eficàcia en la seva dedicació a la millora de la ciutat i en confiança amb el seu veïnat, ha estat valorada positivament, tant pel consistori com pels veïns i les associacions, que han sol·licitat fins i tot un reforç i l’ampliació d’aquest programa que ara es farà realitat.

L’ampliació de l’estada sobre el terreny de la primera edil és una de les novetats d’enguany de ‘L’Alcaldia als barris’. Fins ara, Parlon traslladava el seu despatx i el seu equip durant una setmana a cada un dels sis districtes de Santa Coloma i amb una periodicitat irregular però equitativa. A partir d’ara, l’alcaldessa ha confirmat que estarà tres dies a la setmana (de dimecres a divendres) en dos districtes cada mes.

A més, es reprèn els passejos pel districte instaurats en el mandat anterior. Activitat en coordinació amb la Federació d’Associacions de Veïns de Santa Coloma (FAVGRAM) que permet un primer contacte directe amb els problemes concrets prèviament identificats pels representats veïnals o aquells que sorgeixen de la interacció amb la ciutadania a peu de carrer. També, l’alcaldessa programarà visites als locals de les entitats, escoles de primària i a domicilis particulars i es realitzaran tertúlies amb persones convidades, entre altres.

“Durant sis anys he viscut de primera mà la realitat dels barris, però vull millorar la proximitat amb els veïns, guanyar en empatia i contacte físic per conèixer millor i de prop les seves necessitats, inquietuds i propostes”, ha destacat Núria Parlon.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM