Inici Santa Coloma Notícies L’Ajuntament renova més de 7.000 metres quadrats de paviment a 8 carrers

L’Ajuntament renova més de 7.000 metres quadrats de paviment a 8 carrers

0
35

Amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i l’espai públic, aquest dimecres 17 de novembre s’iniciarà una nova campanya municipal d’asfaltat amb una primera actuació asl carrers Sant Antoni (entre el número 13 i el c/Andreu Vidal) i Calaf sobre una superfície de 825 metres quadrats. L’endemà, el dijous 8, s’iniciaran els treballs a 4 carrers més de la ciutat, Valentí Escales (entre Magallanes i Doctor Pagés), La Pau, Marià Fortuny i Irlanda (entre Rambla Sant Sebastià i Mossèn Camil Rossell). En total en una setmana s’asfaltaran ara 3.875 m2.

Per acabar, es millorarà la pavimentació de dos carrers del districte 2, Florència i Santa Eulàlia. A més de les tasques de manteniment del paviment per a la circulació dels vehicles, la resta de feines a realitzar consisteixen bàsicament en l’estesa de capes d’aglomerat, la substitució d’embornals i tapes de serveis, la pintura de la senyalització horitzontal i la reposició dels elements urbans afectats.

La superfície total d’actuació comprèn 7.081 m2 i el pressupost d’aquestes obres  és de 291.000,76 € (IVA inclòs). La finalització dels treballs està prevista a inicis de desembre.