L’Ajuntament reclamarà a la Generalitat que es puguin obrir les instal·lacions esportives de la ciutat

La recent resolució del Govern de la Generalitat sobre mesures especials per contenir el brot de coronavirus a Barcelona i l’Àrea Metropolitana suposa el tancament al públic de la totalitat d’instal·lacions esportives municipals de la ciutat: complexos esportius, piscines, camps de futbol, pistes d’atletisme, pavellons, pistes poliesportives, gimnasos, petanques i frontó municipal. No tancaran però aquelles que acullin casals esportius destinats al públic infantil. L’obertura d’aquestes serà exclusivament per a la celebració dels esmentats casals.

Per tant, romandran oberts únicament: el Complex Esportiu Torribera, el Camp Nou Municipal de Santa Coloma, les pistes esportives de Prat de la Riba, i els camps de futbol Can Zam 1 i 2, exclusivament per a la realització de casals esportius d’estiu destinats al públic infantil, i sempre amb l’estricte compliment del marc normatiu establert pel PROCICAT, l’organisme de la Generalitat que gestiona les emergències.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet sol·licitarà al PROCICAT el permís de reobertura dels següents equipaments, amb les especificitats corresponents:

– Els complexos esportius CER Raval, Duet Can Zam, Duet Fondo i Complex Esportiu Torribera, que ja estan adaptats a la normativa i sota els següents criteris: cita prèvia, aforament reduït al 30% i pràctica d’esport sense contacte, individual o per parelles en el cas del tennis i el pàdel.

– Les piscines cobertes i descobertes ubicades als complexes esportius corresponents, amb accés regulat mitjançant cita prèvia, amb l’aforament reduït al 30% i amb reserva i manteniment de l’espai personal de 2,5 m2.

– El Camp d’Atletisme Antonio Amorós, amb accés regulat mitjançant cita prèvia, aforament reduït al 30% i reserva i manteniment de l’espai personal de 2,5 m2.

– La resta d’equipaments i espais esportius de titularitat privada de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure