L’Ajuntament presenta demà una campanya d’ajuts al comerç i l’activitat econòmica de Santa Coloma afectats per la Covid-19

Demà, 19 de gener al Centre d’Art Can Sisteré, l’alcaldessa, Núria Parlon, presentarà una campanya d’ajuts que posarà en marxa l’Ajuntament destinada a reforçar el suport donat durant l’any 2020 a les microempreses, comerç i restauració de la ciutat que s’hagin vist afectats per la pandèmia de la Covid-19. Aquesta nova línia d’ajuts serà el resultat de l’acord pres a la Junta de Govern Local, que tindrà lloc demà al matí. A la trobada hi assistiran representants del sector del comerç, la restauració i l’economia de Santa Coloma de Gramenet.

L’alcaldessa estarà acompanyada en aquesta presentació pel tinent d’alcaldessa de Serveis Territorials, Urbanisme, Comerç i Mobilitat, Esteve Serrano, i per la tinenta d’alcaldessa d’Economia, Serveis Interns, Treball, Universitats, Innovació i Transparència, Blanca Padrós.

El sector del comerç, els serveis i la restau­ració és un dels més importants de l’economia local, amb 2.254 establiments actius, dels quals 1.225 són de comerç al detall, 469 de serveis i 560 de restaura­ció. El sector del comerç també és un dels que genera més llocs de feina a la ciutat; hi treballen més de 3.000 persones.

L’Ajuntament considera necessari reforçar el suport a les microempreses i autònoms de la ciutat per tal que puguin maximitzar la seva supervivència econòmica.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM