L’Ajuntament estudia obrir una oficina d’atenció al ciutadà al Fondo

25/07/13. Estaria ubicada al nou edifici del mercat i permetria descentralitzar el servei

25/07/13. Un nou model d’atenció al ciutadà, modern i per cita prèvia. Aquesta és la idea que estudia l’Ajuntament per tal de descentralitzar l’actual Oficina d’Atenció i Informació al Ciutadà (OIAC). Es tracta d’un projecte que es troba a les beceroles, però que va en la línia d’altres serveis posats en marxa en els darrers mesos per tal de millorar l’atenció pública i apropar l’administració als ciutadans, com ara les iniciatives l’alcaldia als barris o les regidories de districte.

Segons fonts del consistori, el nou servei estaria ubicat al multiequipament del barri del Fondo, al costat de la biblioteca i permetria instaurar un nou sistema “més àgil, pròxim i modern” d’atenció als colomencs que es faria a través de cita prèvia per tal “d’evitar cues i fer els tràmits molt més còmodament”. Tot i la seva ubicació, el servei donaria cobertura a tota la ciutat, però concertant hora.

L’Ajuntament colomenc estudia ara com es podria encabir l’espai a l’edifici del mercat del Fondo –és d’uns 200 metres quadrats- i quina adequació s’hauria de fer. Des del govern s’assegura que el nou servei es finançaria amb recursos propis i que en cap cas suposaria una gran despesa. En principi, es traslladarien els treballadors de l’OIAC a les noves dependències.

Descongestionar l’actual
La nova oficina descongestionaria l’actual, ubicada a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, on ara per ara es realitzen tots els tràmits de l’administració. Segons fonts del consistori, l’OIAC atén cada dia 500 persones de mitjana, una xifra molt alta que provoca, en determinats moments, col·lapse del servei. En total, hi ha 14 punts d’atenció i informació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure