L’Ajuntament demana molta precaució durant la revetlla de Sant Joan davant el risc d’incendis

L’Ajuntament de Santa Coloma ha promulgat un ban municipal amb motiu de la revetlla de Sant Joan en què es demana a la ciutadania molta precaució en el llançament de petards, coets i l’encesa de fogueres ja que es considera afegit en l’elevat risc d’incendi a conseqüència de l’increment de les temperatures.

S’ha demanat especial cura en aquells barris més propers a la Serralada de Marina com són Can Franquesa, les Oliveres, Serra de Marina, Guinardera, Can Calvet i Singuerlín. També s’inclou en aquesta consideració el Parc Fluvial del Besòs.

El ban recorda que està totalment prohibit encendre fogueres i llençar petards, coets i altres focs d’artifici a menys de 500 metres de zones boscoses i evidentment a dins d’elles. A les zones forestals està prohibit fer servir elements pirotècnics, fer foc, fumar i llançar burilles de cigarretes.

Tampoc es poden deixar residus o restes de qualsevol mena fora de les zones habilitades. Aquestes mesures estan vigents fins al 15 d’octubre. El consistori recorda que davant qualsevol incidència cal trucar al telèfon d’emergència 112 o la policia local, al 092.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure