L’Ajuntament buscarà una solució per als desallotjats dels pisos ocupats del Front Fluvial

23/07/13. Els Serveis Socials municipals avaluaran cas per cas i atendran els veïns. No obstant, derivarà els casos de persones que estiguin empadronades en altres municipis.

23/07/13. Els edificis dels números 196 i 198 de l’avinguda Generalitat fa uns anys que estan expropiats i els seus propietaris reallotjats a la segona fase del Front Fluvial. L’Ajuntament no va enderrocar els pisos, perquè va descartar la construcció de la tercera torre per falta de diners (un edifici igual que els dos que ja estan aixecats) i des de pràcticament el principi van ser ocupats.

La setmana passada, l’Ajuntament va enviar una carta a les persones que hi viuen informant-los del desallotjament, per l’estat precari dels pisos. “Havíem estat laxos. No havien causat molèsties i vivien des de feia tres anys, però hem actuat pel risc que suposen per ells els edificis”, explica el primer tinent d’alcalde, Esteve Serrano. De fet, ja fa uns dies que la companyia de la llum va tallar el subministrament en haver-se produït avaries i altres incidències que havien afectat el veïnat del voltant i que fèien perillar la integritat dels propis ocupants.

El requeriment va expirar dimarts. Els ocupants van criticar ahir el poc marge que els ha donat l’Ajuntament, ja que no tenen on anar. No obstant, l’Ajuntament s’ha compromès a no executar aquest procés i buscar una solució “cas per cas” per a les persones que fins ara ocupaven els dos edificis.
Els serveis socials municipals atendran i es faran càrrec d’aquests veïns, amb «especial sensibilitat per a les famílies amb nens petits», tal i com assegura Serrano. L’Ajuntament, però, derivarà aquells casos que no estiguin empadronats a la ciutat als corresponents municipis.

Segons Serrano, els pisos s’enderrocaran quan s’hagi trobat una solució per a les persones que hi vivien. El tinent d’alcalde calcula que serà cap a final de juliol o principi d’agost.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure