L’Ajuntament aprova les condicions per rebre prestacions socials

24/07/12. L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Coloma (PSC, ICV-EUiA i CiU) va aprovar ahir al vespre al ple ordinari el Reglament de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social que recull les condicions generals per accedir als diferents ajuts socials que ofereix el consistori a les famílies amb més dificultats

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Coloma (PSC, ICV-EUiA i CiU) va aprovar ahir al vespre al ple ordinari el Reglament de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social que recull les condicions generals per accedir als diferents ajuts socials que ofereix el consistori a les famílies amb més dificultats. Aquest document fixa les característiques dels ajuts als que només es podrà accedir si hi ha una voluntat de recerca activa de feina, si els menors al càrrec dels beneficiaris estan escolaritzats o si no tenen sancions per incivisme. La resta de partits amb representació a l’Ajuntament es van abstenir (va ser el cas del PP i Gent de Gramenet) o van votar-hi en contra (PxC).

 

Suport a l'Alt Empordà

A més d’aquest reglament, el ple va aprovar per unanimitat la revisió del Pla d’Actuació Municipal per risc d’incendis forestals, un protocol d’actuació que estableix les mesures a dur a terme en cas d’haver-se d’enfrontar al foc. Aquesta no va ser la única vegada al ple que es va tractar el tema. I és que, a propòsit de l’incendi que des de diumenge al migdia està cremant a l’Alt Empordà (Girona) l’alcaldessa, Núria Parlon, en nom del consistori va llegir una declaració institucional de suport als pobles i viles afectades. La declaració es va llegir abans de donar inici del ple. També es va aprovar que les banderes onegen durant tot el dia d’avui a mitja asta. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure