L’Ajuntament amplia la seva xarxa de fibra òptica

24/01/13. L’actuació permetrà connectar a la xarxa corporativa municipal els sistemes de telefonia i comunicacions informàtiques d’altres equipaments públics, així com estalviar diners, atès que eliminarà la dependència d’operadores de telefonia. 

 

24/01/13. La propera setmana s’iniciaran les obres per a l’ampliació de la xarxa de fibra òptica de l’Ajuntament. Amb aquestes obres es connectaran a la xarxa corporativa municipal els sistemes de telefonia i comunicacions informàtiques dels edificis de l’Auditori Can Roig i Torres, Can Xiquet (seu de l’empresa municipal Grameimpuls), el Centre d’Informació i Recursos per a Dones, els Serveis Territorials (situats a la plaça de l’Olimp) i el Centre de Motivació i Orientació Laboral.

 

D’aquesta manera, millorarà el desenvolupament de les tasques que es duen a terme en aquests equipaments i, alhora, hi haurà un estalvi econòmic en realitzar-se les connexions mitjançant una xarxa, propietat de l’Ajuntament, que eliminarà la dependència d’operadores de telefonia per a les comunicacions de dades.

 

Està previst que aquesta obra, pressupostada en 85.504,93 euros i finançada per la Diputació, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional i l’Ajuntament, tingui una durada aproximada de vuit setmanes i que afecti, durant algun moment de la seva execució, els carrers d’Anselm Clavé, Rafael Casa- nova, Doctor Ferran, Safareig, Major, Sant Josep Oriol, l’avinguda de Francesc Macià i els carrers de la Ginesta i de la Sardana.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure