La Xarxa de transmissió de valors celebra el seu desè aniversari

28/01/14. Està formada per 65 entitats que treballen per la convivència

28/01/14. La Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius celebra el seu desè aniversari. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Santa Coloma, lluita des del seu naixement per fomentar la convivència i contra els prejudicis i rumors falsos. La Xarxa està formada per 65 entitats ciutadanes i per quasi 400 persones. En els darrers dos anys unes 2.500 persones han assistit a 182 tallers de sensibilització de la Xarxa, una gran majoria als centres educatius de la ciutat, per facilitar, entre d’altres, eines per combatre els rumors i els prejudicis. Una altra iniciativa va ser la distribució, l’any passat, de 20.000 estovalles anti rumors a 32 bars i restaurants de la ciutat.

Una dècada de feina
La Xarxa va néixer la primavera de 2004, formada per ciutadans i entitats cíviques, que van signar un compromís amb la ciutat per treballar al seu entorn més immediat en favor de la convivència. 
Amb una cinquantena de referents, la Xarxa es posa en marxa per esdevenir un espai on qualsevol veí o veïna pogués treballar per la convivència, i hi trobés els mitjans i els recolzaments necessaris. Alhora els seus membres es van comprometre especialment en la tasca de transmetre informació veraç, objectiva i contrastada en relació a les percepcions negatives i estereotips envers la convivència i la interculturalitat a la ciutat.


ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure