La vuitena jornada dels equips colomencs de Catalana

30/10/2012 – La Grama B va vèncer a casa contra el Ripollet. A Segona Catalana, triomf del Singuerlín a casa contra un dels líders. I a Tercera, balsàmica victòria de l'Arrabal jugant com a visitant

Jornada rodona pels conjunts colomencs de categoria Territorial. Tots tres van aconseguir guanyar els seus compromisos. Al grup primer de Primera Catalana, la Gramenet B va superar al Ripollet per 2-1. Aitor Lario va avançar als colomencs en el primer minut de joc. Ja en la segona part, Pastells va fer el segon. La reacció del Ripollet va ser massa tardana, retallant distàncies a poc pel final. El filial colomenc, gràcies a aquests tres punts, escala vàries posicions i es situa en cinquena plaça a només quatre punts dels dos líders de la categoria, l'Avià i el Cerdanyola del Vallès. Diumenge la Grama visitarà al Guixols, catorzè classificat del grup amb només set punts.

A Segona Catalana el Singuerlín va superar contra pronòstic al que era el líder del grup segon, el Carmelo. El conjunt colomenc va fer un gran partit per acabar superant als barcelonins per 4-2. El Carmelo va avançar-se per dues vegades en el marcador, però el Singuerlín va acabar donant-li la volta al resultat. Balcarreras, Rodríguez, Asensio i Santos van ser els autors de les dianes colomenques. El triomf permet al Singuerlín agafar aire i ascendir fins a la desena plaça. El seu proper compromís serà al camp del Canyelles, sisè classificat.

Per últim, a Tercera Catalana l'Arrabal també va aconseguir una victòria que no semblava fàcil. En un partit ple de gols i d'alternatives, l'equip colomenc va superar a l'Esquerra de l'Eixample per 3-4. Rico, Miguel, Quiñones i Merino van fer els gols de l'Arrabal, que va remuntar amb dues dianes en els últims cinc minuts de partit. El triomf permet a l'amateur de l'Arrabal avançar fins a la onzena posició, deixant el descens dos punts per sota. Diumenge toca rebre al Chacarita, que té els mateixos punts que l'Arrabal.