La Unión reviu i Marfil B no té compassió

25/02/2014 – El líder de la lliga derrota al Pallejà (5-4) i recupera el somriure de diversos mals resultats, mentre que el filial es desfà del CN Sabadell (0-8).

Dues derrotes i un empat havien fet perdre el nord al CFS La Unión al capdavant de la classificació del grup III de Segona B. Els blaus, convençuts de poder revertir aquesta petita crisi, van donar un cop sobre la taula contra un rival directe per buscar l’ascens, el Pallejà.

El conjunt colomenc va certificar el triomf a 14 segons del final marcant un doble penal. Andrés (2), Amores (2) i Pitu van ser els golejadors de La Unión. L’equip de Juanjo Amigo va marcar en la primera acció d’atac que va tenir, i va marxar al descans guanyant per 3 a 1.

El Pallejà es va refer durant el segon temps, i va obligar als locals a suar fins el final. Amb el 4 a 4 en el marcador, una falta comesa pels visitants a 14 segons per la conclusió va donar l’opció a La Unión de sentenciar. Els blaus no van fallar, sumant la quinzena victòria de la temporada i mantenint-se líders amb 46 punts, tres més que Marfil B.

Precisament, el filial de Marfil no va tenir miraments del seu contrincant en la seva visita al CN Sabadell B (0-8). Els pupils d’Óscar Redondo venien d’empatar contra Bar Mi Casa (5-5) i gràcies als gols de Toti (2), Pitu (2), Álex (2), Eric i Marc Galindo van sortir de Sabadell amb els tres punts.

La intensitat de Marfil B, derivada d’una contínua rotació de jugadors a pista, no va donar cap opció al Natació, que va veure com al descans els colomencs gaudien d’un definitiu 0 a 6.

Durant el segon temps, el Sabadell va errar nombroses ocasions, mentre Marfil B va arrodonir una golejada que el deixa segon amb 43 punts. La notícia de la setmana pel filial, però, és la marxa del seu capità Pitu, que jugarà al primer equip de Marfil a causa de la lesió de Dani Salgado.

Per altra banda, al mateix grup II de Segona B, el Ràpid Santa Coloma va dormir una setmana més en posicions de descens, després de caure contra el Sant Andreu de la Barca (4-2).

Cristian va inaugurar el marcador pel Ràpid tot just començar i després de l’empat de Solana, els d’Alberto Adamuz aconseguirien fer el segon, marxant al descans amb un valuós 1 a 2.

Durant el segon temps, però, el Ràpid va patir més ja que arrossegava diverses baixes importants, i va veure com l’efectivitat del Sant Andreu de la Barca creixia per moments. De nou Solana, Chino i Cheva van capgirar el marcador i van deixar als colomencs sense premi, després de fer un gran partit. Tot i la desfeta, el Ràpid (16 punts) segueix a dos punts de la salvació, ja que el CN Sabadell només en suma 18.

En darrer lloc, la jornada a Tercera Divisió va ser realment positiva pel Sagarra, ja que els de José Luis Cala van encadenar la tercera victòria consecutiva a la pista del Parets, el segon classificat de la lliga (1-2).

Carlos Pascual va inaugurar el marcador després d’una primera part que havia finalitzat amb empat (26’), però l’alegria vallesana es va desfer dos minuts després, quan Aguedo va marcar dos gols gairebé en dues jugades consecutives (1-2). El Parets ho va provar amb atac de cins, tot i que sense sort.

Els colomencs estan en el millor moment de la temporada i ja estan fora de la zona de descens. El Sagarra té ara 20 punts i és dotzè a la classificació de grup I. El descens, però, està tan sols a un punt.