La Unión guanya fàcil i Marfil B pateix per vèncer a domicili

29/01/2014 – El CFS La Unión amplia la seva renda al capdavant de la classificació al grup III de Segona B, i el filial de Marfil té a tocar la segona plaça, després de la derrota del Pallejà.

Juanjo Amigo i la seva Unión segueixen mostrant-se imparables a la lliga. Ahir al vespre, els colomencs van derrotar per la via ràpida al Sala 5 Martorell (8-2), en un dels partits de la jornada 18 que havien quedat ajornats.

La Unión va deixar el partit encarrilat a la primera part (5-0), encetant el duel amb dues dianes ràpides de Pol Chichiercha. Tot seguit, una rematada a l’escaire de Ganchi, i un gol d’Andrés després de recollir un refús en un penal que ell mateix havia xutat, van situar un 4 a 0 preocupant pel Martorell quan només s’havien jugat 13 minuts de partit.

Jordi Gay va aturar el partit per mirar de reorganitzar la seva defensa, però de res va servir, ja que Víctor Amores treia a passejar la seva classe per fer el 5 a 0 amb un cop d’esperó gairebé digne de Divisió d’Honor.

En tot el primer temps, el Martorell només havia inquietat a Sergio amb una rematada potent de Huse, però en la represa, els visitants van marcar tot just començar, per mitjà de Suzuki.

Amb el 5 a 1 en el marcador, Alegre i Raúl van ampliar el marge de la Unión (7-1), abans d’entrar en una fase del matx en la qual el Martorell va apostar per atacar amb cinc homes. Cristian va fer el segon i últim gol visitant, i Andrés va posar la rúbrica al gran partit dels colomencs, amb el 8 a 2.

Aquesta és la catorzena victòria en 18 partits d’un CFS La Unión que és líder de la lliga amb 45 punts. El Pallejà, després de perdre a Manresa (6-3), es queda a sis punts dels colomencs.

La jornada al grup III de Segona B també va oferir grans notícies pel filial de Marfil Santa Coloma. El jove equip entrenat per Óscar Redondo va sumar un triomf vital a Esparreguera (3-4), que el posa a tan sols un punt de la segona plaça, ocupada pel Pallejà (39).

El conjunt colomenc no ho va tenir gens fàcil, ja que va haver de remuntar en dues ocasions. En només deu minuts, Joan i Manel van decantar el marcador amb un 2 a 0 a favor de l’Esparreguera, però Marfil va poder empatar abans del descans (2-2).

Jordi Dalmases marcaria el 3 a 2 tot just començar el primer temps i, tot seguit, els colomencs tornarien a empatar a falta de 15 minuts per la conclusió. A menys de set pel final, el conjunt d’Òscar Redondo va anotar el gol del triomf. Toti, Àlex Eric Pérez i Dani Castro van ser els golejadors de filial colomenc.

Aquesta victòria permet a Marfil B sumar 38 punts i retallar posicions amb el Pallejà, que ara tan sols està a un punt.

Cal destacar que el Ràpid Santa Coloma no va jugar el passat cap de setmana, ja que el partit corresponent a la jornada 18 que havia de disputar a la pista del Montcada es celebrarà el pròxim sis de febrer, a les 21:30h.

A Tercera Divisió, el Sagarra tampoc va jugar, ja que la competició va viure jornada de descans. Per això, el Sagarra va aprofitar per realitzar la presentació oficial de tot el seu futbol base, omplint gairebé mitja graderia central del Jacint Verdaguer.

En l’apartat esportiu, el Sagarra ha confirmat el fitxatge del tanca colomenc David Herraiz, un autèntic clàssic del futbol sala català. Herraiz (1977) farà 37 anys aquest febrer, és un tanca de gran envergadura amb molta experiència en el futbol sala professional.

Format a les categories inferiors de Industrias Garcia, David Herraiz és un producte de la cantera de Marfil. Durant la seva carrera, a banda de per Marfil, ha passat per equips com el Montcada, l’Andorra, l’Espanyol, el Benicarló, el FC Barcelona, Canet i el Cover Premià.