La Unión goleja i segueix líder i Marfil B recupera sensacions

19/11/2013 – L’Esparreguera no va tenir cap opció en la seva visita al Jacint Verdaguer i va perdre per una golejada d’escàndol, mentre que el filial de Marfil va tirar endavant el seu duel contra l’Olympic Floresta.

El CFS La Unión de Juanjo Amigo es consolida jornada a jornada com a un dels clars aspirants a disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió. L’actual líder del grup III de Segona B va derrotar sense problemes a l’Esparreguera (10-3) i allarga la seva ratxa de partits mantenint-se invicte.

La Unión no perd des del debut a la lliga contra el Cover Premià (5-4) i davant l’Esparraguera ho va tenir fàcil. Pedro (2), Pitu (2) i Amores (2) van ser els caps visibles d’una golejada en la qual també van participar Pol, Adri i Andrés.

Les pèrdues de l’Esparreguera i la ràpida i letal circulació de pilota de la Unión van decantar el matx a favor del conjunt de Juanjo Amigo. Els colomencs tenen ja 23 punts, dos més que el segon classificat, el Marfil B.

Precisament, el filial de Marfil Santa Coloma es va retrobar amb la victòria el passat cap de setmana. L’equip dirigit per Óscar Redondo venia de perdre a casa contra el Premià (3-5) i va aconseguir tirar endavant un duel ajustat contra l’Olympic Floresta (2-3).

Marfil B es va avançar per mitjà de Dani Castro, en una contra visitant després d’una pèrdua de l’Olympic. En una acció desafortunada, els locals van veure com Martí es feia un auto gol que deixava el marcador en un clar 0 a 2 per Marfil.

Abans del descans, una acció per banda de l’Olympic culminava amb una passada cap a Pablo Arnaiz, qui retallava distàncies xutant gairebé a porteria buida. Després del descans, el filial de Marfil va tornar a recuperar-se i Javi feia el gol de la tranquil·litat pels visitants.

En el tram final, però, l’Olympic va posar contra les cordes als colomencs, ja que jugant amb porter jugador va forçar un penal que transformaria Diego i va enviar una pilota al pal després d’un xut de Romero. Finalment, el triomf fa ser per un Marfil B que és segon amb 21 punts.

L’altre equip del grup, el Ràpid Santa Coloma, no aixeca cap i segueix situat en una perillosa quinzena posició després d’encadenar tres derrotes seguides.
A la pista del Sala 5 Martorell, els colomencs van disposar de poques opcions de puntuar, ja que a banda de crear poc perill no van aprofitar les ocasions que van disposar (7-1).

Durant els primers minuts de joc, el Martorell va assetjar la porteria del Ràpid i al 10’ els locals ja guanyaven per 2 a 0 després dels gols de Marc i Ariza. Abans del descans, dues dianes més de Sergio van posar contra les cordes a un Ràpid que retallaria distàncies de la mà de Pablo (4-1).

Ja a la segona part, el Sala 5 va seguir arribant amb certa facilitat i va sentenciar amb gols de Malik, Pol i Pau. A destacar l’acció del gol de Pol, ja que va enviar la pilota al fons de la xarxa xutant de porteria a porteria. El Ràpid Santa Coloma haurà de millorar molt si vol sortir de la zona baixa de la classificació.

Per últim, al grup I de Tercera Divisió, el Sagarra va perdre a la pista del Bosco Rocafort una oportunitat de puntuar (3-1). Els colomencs van veure com el rival s’avançava tot just començar amb un gol de Marc (6’) i van arribar al descans perdent per la mínima.

A la segona part Moha va ampliar distàncies pel Bosco Rocafort, però Javi va posar emoció al partit fent el primer del Sagarra a falta de deu minuts per la conclusió. Amb el Sagarra buscant l’empat a la desesperada, Nacho va sentenciar a l’últim minut de joc i va deixar als colomencs sense punts. Els de Santa Coloma segueixen penúltims.