La Unión està de 10 i Marfil B aguanta el tipus

17/12/2013 – L’equip de Juanjo Amigo es manté líder després de golejar al CN Sabadell (4-10) i el filial de Marfil segueix segon gràcies al seu triomf contra Escola Pia (4-3).

A la jornada a Segona B va destacar, per sobre de tot, un nou cop sobre la taula de La Unión Santa Coloma. Juanjo Amigo i els seus jugadors segueixen molt efectius de cara a barraca i van destrossar la porteria del CN Sabadell amb deu gols.

Andrés, principal protagonista del matx amb quatre dianes, va posar per davant a La Unión. Pau va empatar pels nedadors, però Marc Alegre va obrir el primer forat en anotar el seu primer gol del duel i servint en safata el segon a Andrés (1-3).

Pedro va fer el quart per La Unión, i els colomencs van començar a dominar a plaer. El Sabadell semblava sense idees, però a cop d’endurir la defensa va poder retallar diferències (2-4) i va obligar a Sergio a aturar un doble penal que hagués suposat el 3 a 4 abans del descans.

A la represa, nova sortida en tromba de La Unión, que va seguir posant distància. Als 15 segons de començar la segona part, Andrés feia el 2 a 5 i el Sabadell es veia obligat a arriscar, deixant molts espais en defensa.

Pitu (2-6) i Peluca (3-7) els van aprofitar per sentenciar el partit. Els nedadors van fer sortir al porter jugador i es van posar amb un 4 a 7 en contra, però Pol, Andrés i Pedro van establir el definitiu 4 a 10. El joc de transició de La Unión va castigar durament al Natació Sabadell. Els colomencs, són líders en solitari amb 33 punts.

A un sol punt de La Unión segueix Marfil B, després del triomf del conjunt dirigit per Óscar Redondo a casa contra l’Escola Pia (4-3). Els vallesans ho van posar molt difícil, però finalment el filial va sumar la quarta victòria en els darrers cinc partits.

Els colomencs no perden des de la jornada nou contra el Cover Premià (3-5) i continuen fent pressió a La Unión. En la visita de l’Escola Pia a Santa Coloma, el protagonista del partit va ser el juvenil Eric Pérez, juvenil de només 16 anys.

L’ala-pivot de Marfil va ser autor de dos gols i va liderar el triomf del filial. Pitu i Álex també van marcar pels d’Óscar Redondo, mentre que per l’Escola Pia Sergi i Pepe Font van ser els golejadors. Un dels gols vallesans va ser el pròpia porteria.

L’últim equip colomenc de Segona B, el Ràpid Santa Coloma, no pot sortir de les posicions de descens, ja que va perdre a casa contra el Pallejà (2-6).

L’actual tercer classificat del grup III va ser superior, i al minut quatre ja manava per un clar 0 a 3 després dels gols de Coca i Guille Ferrándiz (2).

Tot i el 1 a 3 del Ràpid, el Pallejà mai va deixar que els colomencs entressin en el partit, ja que Guille va anotar el seu tercer gol instants abans del descans (1-4).

El Ràpid es va tornar a posar a dos (2-4) a falta de 13 minuts pel final, però Óscar Santos i Guille Ferrándiz (4) van completar la maneta pel Pallejà. Amb aquest resultat, el conjunt d’Alberto Adamuz és penúltim amb nou punts.

En darrer lloc, a Tercera Divisió, el Sagarra va rebre un carro de gols a la pista del Pineda de Mar (10-5). Al minut sis, els locals ja guanyaven per 3 a 0, però entre el final de la primera i l’inici de la segona part els colomencs es van acostar fins al 4 a 3 gràcies a tres gols de Joaquin Donate.

Les opcions de remuntar es van quedar en res, ja que el Pineda va saber reaccionar de la mà de Quesada (4) i Jacobo. Amb el 8 a 3, de nou Joaquin va aparèixer pel Sagarra (8-5), però va ser massa tard (10-5). Els colomencs són tercers per la cua amb set punts.