La residència Ramon Berenguer fa 40 anys

05/11/13. La residència per a gent gran Santa Coloma celebra aquest 2013 els seus 40 anys. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny i l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, van visitar ahir les instal·lacions

05/11/13. La residència per a gent gran Santa Coloma celebra enguany els seus 40 anys. Per aquest motiu, ahir, la consellera del Departament de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada de la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón van fer una visita per les instal·lacions.

La residència, coneguda popularment com a «Residència Ramon Berenguer», fou construida en el barri de Singuerlín l’any 1972 i inaugurada el novembre de l’any 1973, com a Residencia para pensionistas de la Seguridad Social. Al llarg d’aquests 40 anys la Residència s’ha transformat i ha canviat molt. Ha passat de residència configurada amb petits apartaments pensada per a parelles i persones soles pensionistes de la seguretat social, al que és actualment, una residència assistida amb tots els serveis per poder atendre les necessitats de les persones grans amb major grau de dependència física i psíquica. Aquesta transformació també va comportar la remodelació integral de l’equipament per adaptar-lo a les noves necessitats assistencials, realitzada entre els anys 2005 i 2011. Actualment, la residència acull a un total de 123 residents, però està dissenyada per acollir fins a un total de 168 usuaris.

Exposició per celebrar l’aniversari
Amb motiu de l’aniversari, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica que porta per títol «Els ulls i la paraula», organitzada per l’entitat colomenca «Gramenet, Imatge solidària». Aquesta exposició, que estarà col.locada a l’espai del centre de dia fins les festes de Nadal, està formada per una col.lecció de més de 50 obres fotogràfiques donades per fotoperiodistes de reconegut prestigi i acompanyades per un pensament manuscrit signat per una personalitat destacada.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure