https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
La renovació del passeig de la Salzereda va al ritme previst malgrat la crisi sanitària - Diari de Santa Coloma
 

La renovació del passeig de la Salzereda va al ritme previst malgrat la crisi sanitària

Les obres de renovació del passeig de la Salzereda, entre els carrers de Pompeu Fabra i Mn. Jacint Verdaguer, es desenvolupen segons el calendari previst inicialment malgrat el atur temporal en els treballs que es va haver de dur a terme a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

En aquests moments, l’obra està en la fase dues de les quatre previstes per a minimitzar les molèsties al veïnat i al conjunt de la ciutat; aquesta fase dues incloïa com a punts més significatius la urbanització de la calçada i la construcció de nous col·lectors. En els últims dies ja s’ha dut a terme l’asfaltat del vial i es permetrà en breu el pas de vehicles en els dos sentits. També, en la part del passeig més pròxima al riu, s’han iniciat els treballs de creació del carril bici, que anirà al costat de la calçada, i la renovació de la vorera del passeig de Ribera, pegada a la baranda que delimita el parc fluvial del Besòs. Aquestes obres està previst que durin menys de dos mesos.

La següent fase de renovació de la Salzereda, la 3, es preveu iniciar a la fi de agost i ja afectarà part de la zona que forma el passeig central. Aquesta fase començarà amb l’enderrocament de les grans i velles jardineres en desús que caracteritzaven al passeig. Aquesta etapa inclou també els treballs de cablejat dels serveis i el drenatge de la zona. Posteriorment, es farà la urbanització de la zona central del passeig i la creació de les noves zones verdes.

El bon ritme que porta l’obra fins avui fa preveure que es pugui complir el termini de finalització, marcat en la primavera del 2021.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure