La “Primavera Verde”, nova campanya antidesnonaments

17/04/13. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca fa una crida als colomencs per tal que participin de l’última campanya, la «Primavera Verde».

17/04/13. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca no perd força i acaba d’engegar una nova acció a favor de la dació en pagament, la campanya «Primavera Verde». L’objetiu de la iniciativa és instar la gent que participi penjant als seus balcons o les finestres trossos de roba verda, el color amb què s’identifica aquest col·lectiu.

La secció local de l’entitat a Santa Coloma, la PAH-Gramenet, així com altres col·lectius de la ciutat –entre ells Gent de Gramenet-, fan una crida als colomencs per tal que participin en aquesta nova iniciativa que sorgeix per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) a favor de la dació en pagament que hores d’ara s’està estudiant al Congrés. La campanya també és una resposta a la criminalització que, des d’algunes opcions polítiques i mediàtiques, s’està fent dels anomenats escraches.

Petició de llaç a l’Ajuntament
Gent ha demanat l’Ajuntament que pengi un llaç verd en suport de les famílies que es troben en situació d’execució hipotecària. El grup demana que s’aprofiti la Diada de Sant Jordi i l’afluència de colomencs a la plaça de la Vila per fer visible el llaç verd a favor del moviment.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure