La Policia Local obre una pàgina pròpia a Facebook

14/04/2016 – Lídia Montero remarca que van fer 11.000 serveis el 2015.

Tan aviat informen d’una detenció que d’un cas de violència domèstica; de la clausura d’un bar que d’uns canvis de circulació en una zona. La Policia Local ha obert una pàgina a Facebook per explicar el que fa i, per què no dir-ho també, per tallar de soca-rel els rumors que creen alarma social i les notícies falses en les xarxes socials.

Trucades al 092
“Volem que se sàpiga que la policia treballa molt i bé”, sosté Lídia Montero, regidora de Seguretat Ciutadana. Quan se li demana concreció, mostra un reguitzell de dades: “Vam atendre 11.482 trucades al 092 l’any passat, fet que suposa més de 31 cada dia”. La regidora precisa que amb la pàgina -que porten els comandaments, una funcionària i un expert en comunicació- no es pretén participar en els debats a les xarxes, de fet la policia no pensa contestar a ningú per aquesta via: “Només volem informar de la tasca policial perquè els ciutadans sàpiguen que fan els seus policies i desmentir o aclarir qualsevol circumstància que creï una alarma entre la població”.

La responsable política de la policia colomenca vol que s’expliquin també les coses positives com la tasca humanitària dels agents, que el 2015 van atendre a 650 malalts, ferits o persones que s’havien perdut. La regidora desitja informar sobre les inspeccions de treball als establiments, dels cursos de seguretat viària, de la vigilància als mercats o les actuacions per incompliment de l’ordenança de civisme. “A més, volem que se sàpiga que un any hem intervingut en 474 punts de venda de droga”, conclou.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM