La Mostra Internacional de Films de Dones arriba a Santa Coloma

El 8 d’octubre arriba a Santa Coloma ‘La Mostra es mou’, una iniciativa que vol acostar al territori la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, en la seva 28a edició, amb una selecció de films que es podran visualitzar online de manera gratuïta amb inscripció prèvia a: lacibainfo@gramenet.cat.

L’objectiu d’aquesta mostra és promocionar el cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món.

El cicle ‘La Mostra es mou’ a Santa Coloma, organitzat per La CIBA, Espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista i l’Ajuntament, comptarà amb quatre sessions de cinema, aglutinades sota el fil conductor ‘Dones i Espais’. Una programació per reflexionar sobre com les dones transformen els espais on participen: transformant la història, la societat, la realitat; així com la necessitat de generar espais feministes que qüestionin l’androcentrisme amb què s’han concebut tant els espais físics (urbanístic, arquitectònic…) com els espais simbòlics (històrics, arxivístics…).

A les persones inscrites se’ls facilitarà un enllaç per correu electrònic i durant tot aquell dia podran veure la pel·lícula i la presentació que l’acompanyarà. Des de l’organització de la Mostra s’ha enregistrat un vídeo de presentació de cadascuna de les produccions programades per tal que el públic pugui veure-la. Es tracta d’un vídeo en el qual una persona de l’equip de la Mostra parlarà en profunditat del film, donant claus interpretatives, contextualitzant-la, etc.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure