La mala punteria fa patir (4-3)

28/01/2015 – El juvenil de Marfil es retroba amb els bons resultats contra el Natació Sabadell i continua intentant recuperar la segona posició.

Tot i el gran nombre d’ocasions de gol, Marfil va tancar el seu partit contra el Natació Sabadell patint més del compte. El conjunt colomenc va controlar en tot moment el joc, però es va veure obligat a superar dos minuts finals de porter-jugador amb el marcador molt ajustat (4-3).

El Natació es posaria per davant recollint un rebuig en una ocasió de Marfil i sortint en transició (1-0). El juvenil no va perdre la calma i va seguir generant joc fins que Cárdenas va aconseguir l’empat (1-1).

Abans del descans, Marfil acabaria de recuperar el control, gestionant a la perfecció una acció de joc directe. Controlant un enviament en llarg, Pol Sureda es plantava davant de la porteria vallesana i anotava el 2 a 1, resultat amb el qual s’arribaria al final de la primera part.

Durant el segon temps, la mala fortuna va evitar que Marfil pogués sentenciar. L’equip de Miguel Ángel Izquierdo a assetjar la porteria del Natació Sabadell, enviant dues rematades al pal i fallant un gol sense porter en un xut de Cárdenas.

Per sort, la qualitat de Josu apareixeria per convertir una bona jugada col·lectiva en el 3 a 1. Sense temps per refer-se, el Natació encaixaria el quart, després que David Álvarez aprofités una assistència de Cárdenas per seguir ampliant distàncies (4-1).

Veient que el partit s’escapava, el Natació Sabadell va augmentar la pressió i amb el porter-jugador va poder marcar el 4 a 2. Tot seguit, en una mala gestió de la llei de l’avantatge per part de l’àrbitre, els vallesans recuperaven una bola en camp contrari després d’una falta feta sobre un jugador de Marfil i es trobaven amb el 4 a 3 a dos minuts pel final. El juvenil de Marfil va poder defensar bé la seva porteria i assegurar-se el bon resulta.

El triomf sumat contra el Natació Sabadell suposa la tretzena victòria en 17 partits per un Marfil que es recupera de la desfeta patida contra el Mataró (7-2). L’equip de Miguel Ángel Izquierdo segueix quart amb 39 punts, els mateixos que el Mataró i un menys que l’AE Les Corts Ubae (40). El Barça s’escapa a deu (49).

Pel que fa a la Unión (32), els jugadors de Javi Rodríguez encadenen tres jornades sense guanyar i cauen fins al sisè lloc, després de perdre contra el Manresa (6-2). El pròxim dissabte (12h) Marfil jugarà a la pista del Salou, mentre que els blaus rebran al Jesús Maria (20h).