La lluita contra la MAT a la Setmana Europea de l’Energia

01/07/2013. El dijous 4 de juliol arrenca aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure un ús més racional i eficient de l’energia l’àmbit domèstica. Enguany, la lluita contra la línia de molta alta tensió (MAT) és un dels temes destacats del programa d’actes. Les activitats s’allargaran fins el 27 de juliol.

01/07/13. El proper dijous 4 de juliol Santa Coloma enceta els actes per commemorar la Setmana Europea de l’Energia amb la projecció del documental Energy-Crossroads a la Biblioteca Singuerlín (19 h.) i un posterior cinefòrum. El treball analitza els reptes del canvi climàtic, que s’ha accelerat per culpa de l’escalfament global del planeta i l’esgotament de recursos naturals.

La Setmana Europea de l’Energia és una iniciativa internacional per promoure un ús més racional i eficient de l’energia en el dia a dia i, a la vegada, una eina per implicar les administracions locals en el compliments dels objectius contra el canvi climàtic i l’ús de les renovables. Enguany, s’hi posarà l’accent sobre les eines de comptabilitat energètica per detectar situacions en què pot millorar el consum; en la lluita per aturar la línia de molt alta tensió (MAT), i en la tasca d’afrontar els grans reptes energètics. Impulsat per la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, l’Ajuntament potencia un canvi de model energètic a Santa Coloma.

El 2008, l’Ajuntament es va adherir al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per a l’Energia Sostenible, amb el compromís de reduir un 20% les emissions de gasos d’efecte hivernacle el 2020, millorar en un 20% l’eficiència energètica i augmentar un 20% l’ús d’energies renovables. En aquest camí s’estan fent esforços notable. Un bon exemple d’aquesta política és la xarxa de plantes de producció fotovoltaica de què disposa la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure