La justícia confirma la legalitat del nomenament dels directius de l’Ajuntament

05/07/2016 – La magistrada-jutge ha tingut per desistit a l’Estat davant la confirmació que aquest no es ratificaria en la seva demanda.

El passat dijous 30 de junt es va celebrar al jutjat número 9 del contenciós administratiu de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia, el judici per decidir sobre l’acord plenari de nomenament de directius de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, com a conseqüència de la demanda que la Delegació de Govern va presentar el passat mes de gener contra aquest acord.

Els serveis jurídics del consistori colomenc s’han personat per defensar la legalitat de l’acord municipal i l’Advocacia de l’Estat no ha comparegut. Per aquest motiu, la magistrada-jutge ha tingut per desistit a l’Estat davant la confirmació que aquest no es ratificaria en la seva demanda.

En conseqüència, i tenint en compte que aquest acord afecta els 12 directius de l’Ajuntament, cal destacar que els sues nomenaments continuen plenament vigents.

Amb això, es reafirma la legalitat dels nomenaments efectuats pel Ple municipal. El govern de Núria Parlon ha assenyalat sobre això que mai ha dubtat de la legalitat d’aquests nomenaments, la qual cosa es veu confirmat pel desistiment de l’Estat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM