La iniciativa “Patis oberts” s’estén a l’escola Wagner

10/01/13. Els patis de dues escoles del barri del Fondo, l’escola Beethoven i l’escola Wagner, estaran oberts al públic durant els caps de setmana a partir del proper 12 de gener, dins la iniciativa “Patis oberts a les escoles”. 

10/01/13. L’Ajuntament de Santa Coloma obrirà els patis de les escoles Beethoven i Wagner durant els caps de setmana a partir d’aquest dissabte, per tal que les famílies puguin gaudir del temps lliure i de la pràctica de l’esport en aquests espais públics. La iniciativa porta per nom “Patis oberts a les escoles” i es va engegar en fase de prova el passat mes de març, només a l’escola Beethoven. L’acollida del servei –una mitjana de 40 nens els dissabtes i diumenges entre març i juny del 2012- ha fet que l’Ajuntament hagi optat per doblar l’oferta, obrint un segon pati escolar en el mateix barri.

 

Des d’ara i fins abans el març, els patis de les dues escoles estaran oberts de 10 a 14 hores. A partir del mes d’abril, també ho faran en horari de tarda. Dos monitors, contractats per la regidoria d’Educació a través dels plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’encarregaran de dinamitzar els espais, amb la programació d’activitats. Els nens que vulguin fer servir les instal·lacions hauran d’estar acompanyats pels seus pares o tutors i participar de les propostes plantejades.

 

Enfortir la convivència

El projecte, que també s’ha posat en marxa en altres municipis amb molt d’èxit, com Barcelona, va més enllà de l’ús lúdic: té com a finalitat fomentar la inclusió social, potenciar la convivència i convertir els patis de les escoles en un punt de trobada entre les famílies. 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure