La Grama es queda a mitja remuntada (1-2)

16/02/2014 – Una bona primera part del Cornellà ha permès als de Jordi Roger tenir un marge suficient per sumar els tres punts a Can Peixauet.

La Gramenet sortia a la gespa del Nou Municipal adormida, sense la tensió habitual i amb manca d’idees per aturar els atacs del Cornellà. Els verds, clarividents durant els primers 45 minuts, dominarien sense gaire oposició per part de la Grama.

Després d’uns primers minuts amb el control de la possessió, un córner servit per Joel era rematat amb el cap per Dani Martí, jugador que inaugurava el marcador a Can Peixauet amb el seu tercer gol a la lliga (14’).

La confiança del Cornellà augmentava per moments, i Juanmi hauria d’intervenir per evitar el segon dels visitants, refusant una rematada de Manu Balda (23’). Tot seguit, Martí ho tornava a provar amb el cap, mentre que la Grama tan sols aconseguia connectar xuts des de la llarga distància que no inquietaven gaire.

Superada la mitja hora de joc arribaria el segon dels de Jordi Roger, en aprofitar Manu Balda una pilota a l’espai de Pep Caballé definint a la perfecció (34’). El 0 a 2 seria el resultat al descans, amb la Gramenet amb molts deures pendents, tot i una ocasió final de Daisuke abans d’arribar a l’equador del matx.

A la represa, després d’una clara ocasió de Dani Martí en una nova acció d’estratègia, arribaria el primer i únic gol de la Gramenet. Daisuke, un dels millors del conjunt de Toni Díaz, controlava un enviament en llarg des de la defensa i rematava al fons de la xarxa (51’).

La diana del japonès mantenia l’esperança de puntuar a les files blaves. I és que els colomencs cremarien totes les naus, i Brian estaria a punt d’empatar robant-li la pilota a Israel i plantant-se tot sol davant d’Íñigo, però el porter del Cornellà salvaria els mobles (62’).

Després de superar uns minuts de patiment, els visitants van tornar a assolir una mica de serenitat sobre la gespa de Can Peixauet, i Juli va provar sort en un intent de vaselina que va acabar en res.

Quan semblava que el Cornellà tornava a tenir-ho tot sota control, la Gramenet es va estirar novament i va buscar l’empat. Víctor Rodríguez tindria l’oportunitat d’igualar el marcador en temps afegit, però novament Íñigo resultaria providencial pels interessos verds.

Sense haver quasi regalat els primers 45 minuts, la Grama hauria tingut més coses a dir contra un Cornellà que no s’esperava haver de suar tant.