La Grama enceta el curs perdent contra el Palamós

26/08/2012 – Una mala primera part, en què el Palamós ha marcat tres gols, ha condemnat a la Grama a la primera derrota del curs

Un Palamós amb molta més actitud, més fresc de cames i ràpid de ment, no ha donat cap opció a la Grama en el primer partit de la temporada 2012/2013. El contundent resultat final (0-3) serveix com a mostra definitòria de què ha estat el partit. La primera part ha decidit el signe del partit. Els tres gols visitants han arribat en els primers 45 minuts. Al quart d'hora de partit, el conjunt gironí s'avançava gràcies a una diana de Subi, que ha rematat amb encert una centrada d'Almendros. Semblava només una pedra en el camí, un error encara corregible. De fet, la Grama va respondre amb un atac ràpid que, això sí, va aturar el porter del Palamós sense gaires problemes. El conjunt local, entrenat per Toni Romero, va seguir estirant-se amb el pas dels minuts. Les ocasions van arribar. Però el gol de l'empat no acabava de materialitzar-se. En ple domini de la Grama, al minut 33 Revert va transformar un penal que va donar al Palamós aire i empenta, a més d'un plus de confiança. En el 44', el propi Revert va tornar a aparèixer per acabar de tancar una primera part rodona pels interessos dels gironins; un autèntic malson per la Grama.

La segona part ha tingut un clar domini local, però del tot estèril. La diferència en el marcador era massa àmplia i, a mesura que se sumaven minuts, la opció d'una hipotètica remuntada era cada vegada més difícil de concebre. El Palamós va guardar-se darrere, sabedor que ja havia fet a la primera part tot el treball, conscient de que si no errava en excès s'enduria els tres punts de Can Peixauet. I així va ser finalment. La Grama haurà de millorar les seves prestacions defensives en properes jornades si vol competir més i millor.

FITXA TÈCNICA

UDA Gramenet: Burgada, Ramón, Fontanils, Esteban, Payán, Toneu, Bravo (Sachsa), Libo, Anselmo (Uri Martín), Morales, Forzinetti

Palamós: Bayona, Romero, Chicho, Batanero (Gerard), Almendros, Revert, Gálvez, Sergio, Barrera (Fernández), Subi, Venzal

Gols: 0-1, Subi (minut 15); 0-2, Revert (penal) (minut 35); 0-3, Revert (minut 44)

Àrbitre: Gómez Hernández. Targetes grogues: Fontanils, Payán, Uri Martín; Batanero, Chicho, Romero