La Grama B s’acomiada de Primera perdent

04/06/2013 – El filial colomenc va patir l’última derrota del curs caient contra un Montcada que no es jugava res per un clar 3-1

El darrer partit del curs va servir de síntesi perfecta del que ha estat la Gramenet B enguany. L’equip va tornar a ser indolent, tendre i va facilitar molt la victòria d’un rival que malgrat no jugar-se res, va acabar guanyant per pura inèrcia.

El matx no va decidir-se fins al final. Els locals van avançar-se ràpid en el marcador. Però Ranchal va empatar en el 20′. Després de molts minuts d’incertesa, en què l’empat semblava deixar feliços a uns i altres, el Montcada va trobar-se dues jugades consecutives per emportar-se els tres punts. Ambdós gols van arribar en els cinc minuts finals.

La Gramenet B acaba la temporada en penúltima posició del grup primer de Primera Catalana, amb la pírrica xifra de 32 punts. El curs vinent el filial haurà de disputar doncs la Segona Catalana.

Gramenet B: Rodrigues; Ramón, Miranda, Esteve, Leal, Gómez, Canelada, Fernández, Pluvins, Hernández, Ranchal // També van jugar: Simón, Blanque, Romero, Valdés