La Generalitat rectifica i no reduirà els grups de secundària

21/07/2016 – Es tira enrere la reducció de dos grups educatius i la ciutat rebrà més recursos de cara el curs 2016-2017.

Davant l’anunci del passat 14 de juliol per part del Departament d’Ensenyament, on confirmava el tancament de dos grups de secundària a Santa Coloma, la Generalitat ha decidit aquest dimecres tirar enrere la reducció en una reunió que ha mantingut l’alcaldessa Núria Parlon.

En aquesta trobada d’urgència, on també hi era el Director General de Centres Públics, Llüis Baulenas; la regidora d’Educació, Mireia González, i la directora de Serveis Territorials de Barcelona Comarques, Lluïsa Nicolau, s’ha verificat la necessitat que té la ciutat de disposar d’aquestes places, i això ha permès arribar a un acord.

Més recursos educatius
A més a més, la Generalitat ha decidit també ajustar-se a l’acord de la Taula mixta de planificació, que preveia que Santa Coloma tindria en el curs 2016-2017 tres grups més de secundària, i no un com en principi s’hi va anunciar. També, s’ha anunciat que la ciutat rebrà més recursos educatius de cara el proper curs: més professorat i més especialitzat per atendre necessitats educatives especials i per reforçar les escoles d’alta complexitat, una nova Unitat de suport educatiu especial (USEE) i un augment de places de la Unitat d’escolarització compartida (UEC).

Per la seva part, l’alcaldessa ha qualificat la reunió de molt satisfactòria, ja que la Generalitat ha estat receptiva i ha atès la demanda presentada pel govern municipal, basada en les xifres de demanda educativa de què disposa el municipi. «Tot i així, la nostra ciutat mantindrà la seva reivindicació de més recursos educatius, ja que volem mantenir i millorar l’oferta de places escolars i la qualitat de l’ensenyament públic que s’ofereix als centres educatius de Santa Coloma», ha declarat Núria Parlon.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM