La Fundació incorpora un nou equip inclusiu a la seva estructura esportiva

La Fundació Esportiva Grama ha tornat a fer gala de la seva branca més social, integradora i esportiva amb la presentació del seu tercer equip de futbol inclusiu, categoria de necessitats especials per compartir conjuntament valors.
Amb aquest nou grup de jugadors, l’entitat colomenca ja suma tres equips de futbol inclusiu que estan integrats plenament en la estructura esportiva. A més a més, entre les tres plantilles ja s’arriba a la cinquantena de jugadors inclusius, el club nacional amb més representats en aquesta categoria.
Aquest gran projecte social el lidera Marc Vives, amb la col·laboració del C.E.E. Josep Sol de Santa Coloma de Gramenet, amb el Centre Assistencial Emili Mira i amb la Fundació Sique.

El president de la Fundació Grama, Antonio Morales, va estar present durant la presentació de l’equip i va recolzar els nois. per donar la benvinguda als nois i presentar-se davant els responsables de la Fundació Sique: Samuel Esturo Solà i David Bernal Soler.
Durant l’acte, la màxima autoritat de l’entitat va mostrar la seva col·laboració màxima i va posar a disposició de l’equip tots els serveis amb els que compten els jugadors del club (fisioteràpia, gimnàs…).

En els darrers anys, la Fundació ha estat partícep de diversos esdeveniments d’aquesta magnitud, tal com va ocòrrer l’any 2016, amb l’organització del Dia del Futbol Inclusiu, al Municipal de Santa Coloma de Gramenet, davant la presència de més de 1.500 persones i la col.laboració de Vicente del Bosque, seleccionador espanyol fins l’any 2014.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure