La Fundació Grama s’implica amb els refugiats

29/03/2016 – El club finança el transport d’un camió ple de roba cap a les illes de Lesbos i Rodes.

En un món sacsejat per les desigualtats i la injustícia, trobar iniciatives de solidaritat que neixen d’institucions modestes sempre és positiu. Una vegada més, la Fundació Grama ha demostrat ser una entitat que vol anar més enllà de la plana purament esportiva.

Després de realitzar un primer viatge per conèixer la situació dels camps de refugiats construïts de forma precària a tota la zona dels Balcans, la junta directiva del club decidiria activar un protocol d’ajuda.

En coordinació amb la Fundació Barcelona Acció Solidària i amb Nous Catalans, l’entitat colomenca destinaria un total de 2.500 euros per finançar el desplaçament d’un camió ple de roba cap el port del Pireu (Atenes), punt des d’on es transportaria el material fins a les illes de Lesbos i Rodes.

L’expedició finançada per la Fundació Grama comptaria amb la presència d’Antonio Morales, president del club, el qual estaria acompanyat per Josep Pitarque, Miguel Ordóñez i Xavier Altozano.

La junta directiva blava té el desig de poder organitzar algun tipus de partit de futbol amb joves sirians, poble que està patint una de les catàstrofes humanitàries més greus i impactants dels últims dos segles.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM