La Fundació Grama competirà al subgrup B de la Tercera Divisió

Un cop publicades les bases de les competicions d’àmbit estatal per part de la RFEF, la Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer les agrupacions del Grup 5 de la Tercera Divisió, on hi participarà la Fundació Esportiva Grama. Els 22 equips catalans de la categoria quedaran distribuïts en dos subgrups d’11 equips cadascun en la primera fase de la competició, atenent al criteri de proximitat.

Recordem que l’inici de la temporada 2020-2021 a la Tercera Divisió està previst per aquest cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. El campionat tindrà un total de 22 jornades en cada subgrup, i els equips participants s’enfrontaran a doble volta.
Un cop finalitzada la primera fase, i en funció de la seva classificació, els equips passaran a disputar la segona fase per l’ascens a la Segona Divisió RFEF; la segona fase per la fase final per l’ascens a la Segona Divisió RFEF; o bé la segona fase per la permanència a la Tercera Divisió.

Posteriorment, hi haurà una tercera fase de competició, corresponent a la fase final d’eliminatòries i el play-off per l’ascens a la Segona Divisió RFEF.
Els rivals del conjunt de Juanma Pons en aquesta primera fase seran: Banyoles, Cerdanyola, Girona B, Figueres, Girona B, Vilassar de Mar, Granollers, Horta, Sant Andreu i Sants.
El debut serà a Cerdanyola diumenge 18 d’octubre a les 12 hores i l’estrena a Can Peixauet diumenge 25 a les 11:45 hores davant el Figueres. La primera fase de la temporada conclou a finals de març, diumenge 28, al camp del Granollers.

A més a més, hi hauran dues jornades de descans, cap de setmana 19-20 de desembre (l’equip no tindrà competició durant pràcticament un mes) i el 20-21 de març, una setmana abans de concloure la ronda inicial del curs.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure