La Diputació ‘fitxa’ el projecte del Karate Can Peixauet

26/08/2016 – La iniciativa d’integració social liderada pel sensei Lee Redondo s’integra dins del Banc de Bones Pràctiques de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

La graella de projectes supervisats per la Diputació de Barcelona i integrats dins del Banc de Bones Pràctiques compta ja amb una iniciativa nascuda a Santa Coloma de Gramenet.

L’Associació Juvenil Karate Can Peixauet, creada i dirigida pel sensei colomenc Lee Redondo, va rebre una trucada de la Diputació per tal d’iniciar un intercanvi d’informació que ha acabat amb un ‘fitxatge’.

El Banc de Bones Pràctiques, espai que recull les activitats i iniciatives de referència que s’executen a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, ja compta amb el Karate Can Peixauet dins dels seus projectes de referència.

Després d’intercanviar comunicacions amb Lee Redondo, els representants de la Diputació quedarien encantats amb les prestacions i el funcionament que està oferint l’Associació.

En un futur proper, és molt probable que el sensei Lee hagi de recórrer la geografia catalana per a realitzar diferents conferències de gran escala per exposar com es treballa dins del Karate Can Peixauet.

Recordem que el projecte nascut a Santa Coloma s’ocupa d’integrar a joves amb dificultats i en risc d’exclusió social, iniciant-los en la pràctica del karate i oferint-los múltiples cursos de formació laboral i acadèmica.

Que el Karate Can Peixauet quedi integrat dins d’aquest programa de la Diputació de Barcelona és molt positiu, ja que això pot donar a conèixer encara més el projecte i facilitar-ne el finançament.

En els últims temps, l’Associació està potenciant molt la formació laboral dels joves en el sector de l’hostaleria, després d’aconseguir que 15 membres del gimnàs poguessin trobar feina en diferents restaurants. El Karate Can Peixauet ha començat a organitzar càterings per empreses i particulars, aposta que està tenint una bona acollida.

Al costat de la federació

La tasca de direcció i coordinació que executa el sensei Lee Redondo dins de l’Associació Juvenil ha provocat que la Federació IKO1 España (Internacional Karate Organization), la més prestigiosa a nivell internacional, l’hagi designat directiu responsable de l’àrea d’acció social i solidaritat. Això dotarà el projecte de molta més capacitat de convocatòria en totes les accions solidàries i exhibicions que el Karate Can Peixauet està realitzant.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM