Diputació i BBVA signen un crèdit amb l’Ajuntament per 10 milions d’euros

0
31

La Diputació de Barcelona i BBVA han signat un crèdit, aquests últimes setmanes, amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet  per valor de 10.067.748,49 €, dels quals 254.335,15 € estan subvencionats per la corporació.

El Programa de Crèdit Local permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 16 “Pau, justícia i institucions sòlides”. Els disset ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests.