La desena jornada dels equips colomencs de Catalana

13/11/2012 – La Grama B s'apropa a les primeres places guanyant al Mollet. A Segona, el Singuerlín va perdre a casa contra el Premià. I a Tercera l'Arrabal va caure per la mínima a domicili

El filial de la Gramenet segueix amb la seva bona ratxa de resultats i s'apropa una mica més als líders del grup primer de la Primera Catalana. L'equip va vèncer en un partit molt seriós a un Mollet competitiu per 2-0. Els vallesans arribaven a Can Peixauet amb la intenció de guanyar a la Grama per superar-la en la classificació. Però dues dianes d'Adrià Tuneu, una al final de la primera part i l'altra quan en el penúltim minut del matx, van donar els tres punts al filial colomenc. La victòria col·loca l'equip amb 17 punts en quarta posició del grup, per darrere d'Avià (24), Cerdanyola (21) i La Jonquera (19). Aquest diumenge per la tarda la Grama es veurà les cares amb el Sant Cugat, a terres vallesanes. El Sant Cugat ocupa actualment la sisena plaça, amb un punt menys que la Grama. És a dir, que el partit serà important per determinar quin dels dos equips perd una mica pistonada amb els primers classificats,

Al grup segon de Segona Catalana, el Singuerlín va caure per 0-1 contra el Premià. En un partit molt igualat i equiparat en joc i ocasions, l'encert dels visitants van decidir un duel que mereixia l'empat final. La desfeta col·loca els colomencs catorzens, en plaça de promoció de descens. L'equip mirarà de reaccionar aquest cap de setmana al camp de l'Escola de Mataró, conjunt situat dues places i dos punts per sobre del Singuerlín.

També per la mínima va caure al grup onze de Tercera Catalana l'Arrabal. En aquest cas va ser a domicili, al camp del Poble Sec. Els locals van aconseguir marcar al minut tres de partit i van saber defensar-se la resta del partit dels intents de l'Arrabal per empatar el partit. El conjunt colomenc és quinzè i el seu proper rival és el Sant Just, setè.