La deixalleria i els punts verds amplien els seus horaris

24/01/2017 – La deixalleria arribarà a més de 57 hores setmanals d’obertura, mentre que els punts verds faran 45 hores setmanals.

A partir de l’1 de febrer, la deixalleria de Santa Coloma, situada a la carretera de la Roca, número 6, no tancarà als migdies i, per tant, estarà oberta de dilluns a divendres de 8 del matí a 6 de la tarda de manera interrompuda, i els dissabtes de 9 del matí a les 16.30 hores.

Per la seva part, els Punts Verds i Can Calvet també amplien l’horari i estaran oberts de 8 del matí fins a les 2 del migdia de dilluns a divendres, i els dissabtes també en horari intensiu de 9 a 16.30h.

En total, s’arribarà a 45 hores setmanals d’obertura per cada punt verd, i a més de 57 hores setmanals d’obertura de la deixalleria, molt per sobre de l’horari que tenien aquests equipaments quan es van posar en marxa.

D’altra banda, es mantenen els serveis i horaris de la deixalleria mòbil els divendres, amb les parades per tots els barris de Santa Coloma. També continua igual el servei de recollida de roba amb parades diàries.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM