La Cursa i Caminada contra el Càncer torna després d’un any de pandèmia

0
31

El 24 d’octubre, de 9 a 14 h, Santa Coloma tornarà a celebrar una nova edició de la «Cursa-Caminada popular Contra el Càncer», després d’un any d’inactivitat a causa de la pandèmia. Organitzada per l’Associació Catalana contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament, enguany la cursa solidària comptarà amb un nou format, adaptat a la realitat sanitària, i moltes novetats.

“És un dels esdeveniments de ciutat que més hem trobat a faltar durant la pandèmia. No és només una cursa esportiva sinó que és un acte de solidaritat que vol comptar amb la participació de la ciutadania. Es tracta d’una prova que posa en valor l’esport al servei d’una causa solidària i una aposta clara de lluita contra el càncer que fem des de Santa Coloma”, ha explicat l’alcaldessa,Núria Parlon, en la presentació que ha tingut lloc aquest dimecres 6 d’octubre.

La XVII edició d’aquesta cursa-caminada popular serà l’acte central de la Jornada de Sensibilització Social contra el Càncer, i té com a principal objectiu donar a conèixer la naturalesa i la problemàtica d’aquesta malaltia a la ciutadania, a més de fomentar l’esport.

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer de forma presencial fins al 22 d’octubre a:

  • Església Major (carpa) Dilluns, dimecres i divendres, de 10.30 a 13 h i de 17 a 19 h
  • Església Santa Rosa (carpa) i Fundació Tallers Dilluns, dimecres i divendres, de 10.30 a 13 h
  • Centre Esportiu Raval Tots els dies en l’horari habitual
  • El preu de la inscripció és de 8 €. Les persones interessades han d’omplir la butlleta d’inscripció i escollir una franja horària de participació. La recaptació es destinarà a la prevenció, la recerca i la lluita contra el càncer.