https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
La crisi obliga a cancel·lar l’Expocoloma 2012 - Diari de Santa Coloma
 

La crisi obliga a cancel·lar l’Expocoloma 2012

18/07/12. La crisi econòmica ha deixat Santa Coloma sense una de les cites comercials més importats de la comarca: L’Expocoloma. Aquesta fira multisectorial que arribava aquest 2012 a la seva 24a. edició no es podrà celebrar aquest any per manca de finançament. 

 

La crisi econòmica ha deixat Santa Coloma enguany sense una de les cites comercials més importats de la comarca: L’Expocoloma. Aquesta fira multisectorial que arribava aquest 2012 a la seva 24a. edició no es podrà celebrar aquest any per manca de finançament. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Santa Coloma, Esteve Serrano (PSC) explica que ha estat una decisió difícil i que fins i tot es van estudiar diverses opcions abans de renunciar a celebrar aquesta mostra comercial que ha estat l’aparador a l’aire lliure més conegut del Barcelonès Nord. Serrano explica que es va valorar la possibilitat d’encabir-la a les noves pistes esportives de Prat de la Riba, aprofitant que són cobertes i que podrien estalviar el cost que suposa la instal·lació de veles però finalment es va rebutjar la idea perquè l’abaratiment era mínim.  “El motiu és radicalment econòmic”, insisteix el tinent d’alcalde, qui aclareix que l’Ajuntament va aportar l’any passat entre l’Expocoloma i la Mostra Gastronòmica –que també es deixarà de celebrar aquest any- un total de 65.000 euros.

 

Un any d’impàs

Tot i això, la voluntat de l’Ajuntament i dels comerciants és que tant l’Expocoloma i la Mostra tinguin continuïtat i es puguin celebrar l’any vinent. Pel que fa a l’Expocoloma és possible que canviï de model una idea que comparteixen els seus dos impulsors. “L’Expocoloma ha quedat obsoleta. Fa temps que estem pensant en un nou model de fira”, explica el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI). “Ha arribat a límit d’explotació de cara als objectius que persegueix, que és el desenvolupament comercial”, afegeix en la mateixa línia Serrano. El tinent d’alcalde apunta que l’Expocoloma del futur podria ser de dimensions més petites i més sectorial. No es descarta que a partir d’ara les dues fires puguin convertir-se en una única. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure