La confiança del ‘mestre’ Passarrius guia al grup

13/04/2014 – En la seva segona temporada a la banqueta colomenca, Xavi Passarrius ha aconseguit consolidar a un bloc de jugadors que creix per moments.

Lluny de restar-se opcions, Xavi Passarrius va fer tota una declaració d’intensions ahir davant la premsa, abans d’iniciar l’aventura de la Copa d’Espanya.

El missatge fou ben clar: “Juguem contra un dels grans, però ells tampoc poden estar gaire contents amb el sorteig”, va dir el tècnic de Marfil. Xavi Passarrius no s’ha cansat de dir que la lesió de Dani Salgado és ja una ‘tragèdia’ passada i per enèsima vegada va manifestar una confiança total vers els seus jugadors.

La mitjana d’edat de la plantilla de Marfil és la perfecta, inferior als 25 anys (24.8), tot i l’alta de Pitu. L’equip, acostumat a estar a la zona alta aquesta temporada, s’ha habituat a jugar amb l’auto exigència ben alta. Marfil no vol abandonar la quarta posició a la LNFS i vol ser protagonista a la Copa.

“De moment anem a jugar uns quarts de final. Està molt de moda això del partit a partit, però és així. Hem de competir i superar al Pozo. Pensar en el títol és complicat, però un dels vuit ha de guanyar i nosaltres ho volem fer”, va dir Xavi Passarrius ahir en roda de premsa.

El tècnic colomenc va manifestar que l’ambició dels seus homes ha de pesar més que la manca d’experiència. “Espero que pesin més les ganes de guanyar que la inexperiència. Tothom em pregunta com es guanya al Pozo, i jo sempre dic el mateix. Aquest any no ho sé, perquè hem empatat i hem perdut contra ells”, va recordar Passarrius.

Segons l’entrenador català, “Marfil pot competir contra el Pozo. Qui cometi menys errades es classificarà”. De la mateixa manera, el tècnic va expressar que ha estat una llàstima no poder disputar més partits de lliga després de l’aturada de l’Eurocopa per acabar d’agafar el ritme.

“M’hauria agradat tenir alguns partits més abans de la Copa. Després de l’aturada de la lliga només hem jugat dos partits, i tant per la baixa de Dani Salgado com per l’alta de Pitu hauria estat millor jugar més”, va reiterar.

“Tinc clar que el Pozo ve molt avisat. Són uns quarts de final. Hem d’intentar no desconnectar dels partits, perquè aquesta gent ens farà mal si ho fem. En el debut a la lliga ens van marcar tres gols en cinc minuts”, recordava també Xavi Passarrius.

L’entrenador de Marfil, tot i recordar que el Pozo és un dels tres grans, no va dubtar en afirmar que els murcians tampoc han estat gaire afortunats amb el sorteig que els ha tocat. “Penso que aquest any ells tampoc poden estar gaire contents amb el rival que tenen. Ens ho hem guanyat”, deia Passarrius.

Però el més destacat de la roda de premsa va ser el missatge de confiança que el tècnic va voler dedicar als seus jugadors. La lesió de Dani Salgado ha fet que la premsa emeti preguntes de ‘fora de pista’ i no sobre l’equip que encara té molts mesos per davant.

“Per desgràcia la temporada de Dani Salgado s’ha acabat. La resta de jugadors són ara els protagonistes i els importants. Ells tenen la pressió i la il·lusió”, va dir un Xavi Passarrius amb un posat més seriós.

Pel tècnic, no s’ha de menysprear la feina que la seva plantilla ha fet aquest any, tant quan Dani Salgado ha estat sa, com després de lesionar-se. Xavi Passarrius va manifestar que ara no era el moment perquè la resta de jugadors demostressin coses, ja que porten jugant a un nivell excepcional durant tota la temporada.

“Hi ha gent que demana que ara siguin els altres els qui demostrin coses. Jo no comparteixo aquesta opinió, perquè anem quarts a la lliga i la resta de la plantilla ja ha demostrat moltíssim. Per nosaltres acabar la primera volta quarts és ser campions”, va deixar anar Passarrius.

Si Marfil vol tenir opcions de passar a semifinals s’ha d’agafar a la confiança que els resultats li han donat. Cada pilota serà important contra un gran com el Pozo i els colomencs no poden deixar-se res a dins.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure