La Colmena porta el teatre a casa

La Colmena va anunciar les mesures que la companyia estava prenent arran de la pandèmia del coronavirus. Anunciava, d’aquesta manera, la cancel·lació de totes les seves activitats, programació i cursos de formació fins al proper 29 de març. Així, el famòs teatre colomenc portaria el teatre a casa: oferirà cada dia una obra teatral que es podrà visualitzar a través de la xarxa. “Si no podeu venir al teatre, nosaltres us portem el teatre a casa”, assegura l’entitat a través de les seves xarxes socials.

Per exemple, dissabte 14 de març el Teatre La Colmena va publicar, per fer una mica d’humor, El Club de la Colmena, una obra que va ser molt ben acollida ja que fins a 80 persones la van visualitzar. Es tracta d’una xifra força important tenint en compte que el teatre físic de l’entitat té només capacitat per a 60 espectadors.

Amb el hashtag #teatreacasa i a través de la plataforma Vimeo, la companyia colomenca ha publicat a Internet, fins al moment, dues obres més a banda de la de El Club de la Colmena: Quin Pollastre de Nadal i Arte. Pels propers dies, l’entitat té preparades més obres per tal de que Santa Coloma no s’oblidi del teatre. Gràcies a Internet, el confinament sembla que serà menys amarg.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM